Fem ord på V – Skrivpuff 31 augusti

Skrivpuff är dagliga skrivarutmaningar från författarcoachen Ann Ljungberg. Inspirationsövningar för dig som vill komma igång med – och få kontinuitet i – ditt skrivande. Man skriver när man vill och hur ofta man vill. Sidan administreras numera av Grå papegoja.

Välj 5 ord på bokstaven V. Skriv en text som innehåller minst 2 av dem. Berätta gärna vilka ord du valt.

Du har det vackraste av leenden, du som nyss börjat vandra vid min sida på vänskapens stig. Med dig vill jag dela varandet, livets innersta hemligheter, för du skänker vila i min själ. Trots att du pratar nästan oavbrutet. Men när du är tyst så får jag prata och du lyssnar och minns vad jag sagt.

Orden jag valde: vackraste, vandra, vänskapens stig, varandet, vila

Det här inlägget postades i Skrivpuff 2016. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *