Han föll för henne direkt – Skrivpuff 23 september

Skrivpuff är dagliga skrivarutmaningar från författarcoachen Ann Ljungberg. Inspirationsövningar för dig som vill komma igång med – och få kontinuitet i – ditt skrivande. Man skriver när man vill och hur ofta man vill. Sidan administreras numera av Grå papegoja.

Han föll för henne direkt. Ja, kanske i den bästa av världar, men så enkelt hade det inte varit. Hon däremot hade fallit direkt för honom. Eller fallit, nja det är väl inte heller helt sant. Men hon hade känt direkt när hon såg honom första gången att det var något speciellt med honom. Något som kändes varmt och skönt i hjärttrakten och som inte gick att förklara. Så jo, hon hade nog fallit för honom även om det skulle ta ett tag för henne att inse det själv.

Det här inlägget postades i Skrivpuff 2016. Bokmärk permalänken.

2 svar på Han föll för henne direkt – Skrivpuff 23 september

  1. Irrbloss skriver:

    Ja, hjärnan hänger inte alltid med i hjärtats svängar. Men bra att den förstod till sist. Jättebra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *