Vänta på mig – Skrivpuff 9 januari

Skrivpuff är dagliga skrivarutmaningar från författarcoachen Ann Ljungberg. Inspirationsövningar för dig som vill komma igång med – och få kontinuitet i – ditt skrivande. Man skriver när man vill och hur ofta man vill. Sidan administreras numera av Grå papegoja.

Klara snurrade glaset framför sig medan hon lät tankarna fara fritt. Det var ett stort steg att ta, att verkligen bli ett med en annan människa. Hon behövde mer tid, men skulle han finnas där och vänta på henne? Eller skulle han redan gått vidare när hon var beredd?

hourglass-620397__480

*Berättelsen om Klara och Simon är helt fiktiv (påhittad). Det här är femte delen av flera.

**Bild från pixabay

Det här inlägget postades i Skrivpuff 2017. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *