Suddas ut – Skrivpuff 31 januari

Skrivpuff är dagliga skrivarutmaningar från författarcoachen Ann Ljungberg. Inspirationsövningar för dig som vill komma igång med – och få kontinuitet i – ditt skrivande. Man skriver när man vill och hur ofta man vill. Sidan administreras numera av Grå papegoja.

Hon öppnade ögonen igen och hällde upp från tekannan medan hon lät blicken söka sig ut i natten. Det var mörkt, så där mörkt att konturerna suddades ut och man egentligen bara såg det som var belyst. Om man nu inte, som Klara, var väl förtrogen med vad det var som fanns att se där utanför fönstret.

 

*Berättelsen om Klara och Simon är helt fiktiv (påhittad). Det här är nittonde delen av flera.

**Bild från pixabay

Det här inlägget postades i Skrivpuff 2017. Bokmärk permalänken.

3 svar på Suddas ut – Skrivpuff 31 januari

  1. Grå Papegoja skriver:

    Fortsättning följer antar jag. 🙂 Det är något visst med att titta ut i mörkret.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *