Slita – Skrivpuff 2 februari

Skrivpuff är dagliga skrivarutmaningar från författarcoachen Ann Ljungberg. Inspirationsövningar för dig som vill komma igång med – och få kontinuitet i – ditt skrivande. Man skriver när man vill och hur ofta man vill. Sidan administreras numera av Grå papegoja.

När hon hade kommit in hängde hon av sig sina ytterkläder, gick på toa och sedan ut i köket för att fixa till något att äta. Men hon kunde inte slita tankarna från det som hänt under dagen. Eller inte hänt. För det hade ju inte hänt något annat än att hon träffat en intressant man på en föreläsning och sedan, när hon kom hem, äntligen kommit på var hon sett honom. På en bild. Frågan var bara var hon lagt bilden och om den kunde lösa gåtan om vem han var. Alltså, vem han var i hennes förflutna. För hon kunde inte minnas. I alla fall inte just nu.

*Berättelsen om Klara och Simon är helt fiktiv (påhittad). Det här är tjugoförsta delen av flera.

**Bild från pixabay

 

Det här inlägget postades i Skrivpuff 2017. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *