Ändå – Skrivpuff 3 februari

Skrivpuff är dagliga skrivarutmaningar från författarcoachen Ann Ljungberg. Inspirationsövningar för dig som vill komma igång med – och få kontinuitet i – ditt skrivande. Man skriver när man vill och hur ofta man vill. Sidan administreras numera av Grå papegoja.

Om hon ändå kunde hitta bilden. Hon började leta direkt efter att hon ätit och fortsatte sedan hela kvällen. Hon gick igenom alla lådorna i skrivbordet, pärmarna i bokhyllan, ja hon skakade till och med varenda bok i bokhyllan. Men ingenstans kunde hon hitta bilden. Om hon bara kunde hitta den skulle hon, kanske, få svar på frågan var de setts förut. Precis när hon var på väg att ge upp såg hon den. Den bara låg där helt öppen och synlig. Frågan var väl bara om den skulle ge de svar hon ville ha.

*Berättelsen om Klara och Simon är helt fiktiv (påhittad). Det här är tjugoandra delen av flera.

**Bild från pixabay

 

Det här inlägget postades i Livet, Skrivpuff 2017. Bokmärk permalänken.

2 svar på Ändå – Skrivpuff 3 februari

  1. Hello, i read your blog from time to time and i own a similar one and i was just wondering if
    you get a lot of spam remarks? If so how do you reduce it, any plugin or anything you
    can advise? I get so much lately it’s driving me mad so any assistance is very much appreciated.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *