21 Beautiful nightmare – Bild 8 av 365

En dödsmask, om än aldrig så vacker, måste jag nog anse vara en beautiful nightmare. Tutankhamun var bara 18 år när han dog och fick denna vackra dödsmask, eller en likadan, eftersom just den på bilden är en replica.

I fotoutmaningen 365 foton ska man under året blogga och lägga upp bilder ur en på förhand bestämd temalista. Helst ska man hinna blogga alla teman under året. Man har också rätt att byta ut 52 av listans teman mot egna och det ska då tydligt framgå att så är fallet.

En länk till Temalista 2017 kan du hitta om du klickar på länken

 

logga2017

Det här inlägget postades i 365 foton 2017. Bokmärk permalänken.

Ett svar på 21 Beautiful nightmare – Bild 8 av 365

  1. Micke skriver:

    Jag var och såg originalet i Kairo för nått år sedan, även hans grav och faraon själv i graven i Konungarnas dal utanför Luxor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *