Ledig, men aktiv ändå

Vaknade tidigt, väldigt tidigt, men somnade om och gick upp strax före halv åtta. Drack kaffe och åt ett par mackor och lyssnade sedan äntligen klart på boken jag somnat ifrån flera gånger kvällen innan.

Efter lite småpyssel hemma åkte jag iväg och tränade. Cykel och roddmaskin.

Efter träningen shoppade jag lite mer eller mindre nödvändiga saker, kanske möjligen onödiga. Köpte bland annat en tränings-T-shirt i en fin färg, lite åt corallrosa. Köpte äntligen en ny mascara så jag kunde kasta den som var slut och några hygienprodukter.

Hemma igen drack jag kaffe och åt lite innan jag skulle in till stan för ett ärende. När det var utfört skyndade jag hem igen. Under kvällen har jag förberett lite inför imorgon med att tvätta håret och ta fram kläder. Det kommer att bli en lååång dag imorgon…

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *