Hej och hå vad tiden går

Tiden har sprungit ifrån mig och det har hänt hur mycket som helst. Ska försöka återkomma med något, eller några, inlägg från första kvartalet under april. Men just nu får det bli just nu.

De senaste veckorna har varit jobbiga, jag drabbades av förkylningen från underjorden. Det var årets sjätte förkylning, men den här var speciell.
Inte nog med att jag hade en avgrundshosta och feber, jag hade ont precis överallt. Det var bara med ren viljekraft jag kunde ta mig fram på släta golv. Trots det fanns det inte på kartan att stanna hemma från jobbet, jag höll, och håller fortfarande, på med inskolning på min nya arbetsplats. Men all fritid låg jag i sängen och jag som i princip nästan aldrig äter smärtstillande åt starka tabletter var sjätte timme för att hålla mig upprätt.

Jag är bättre, ja i stort sett frisk igen. Men jag är trött. Kommer inte riktigt igång med något, vilar mest. Om jag inte arbetar förstås. Eller pluggar. För det har jag i alla fall gjort.

Nu har jag två arbetsnätter framför mig, en del plugguppgifter och sedan en skolträff. Sedan ska jag vara ledig hela Stilla veckan.

*Bild från pixabay

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Hej och hå vad tiden går

  1. Frudin skriver:

    Undrade var du höll hus. Du brukar ju blogga flitigt. Skönt att du börjar bli bättre. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *