Övernattar

Första natten i stugan för i år. Det är bara jag, kissekatterna är hemma. Jag ska till bilverkstan tidigt imorgon och det är egentligen därför jag stannar här. Har ingen parkeringsplats hemma nu när man stängt garaget där jag haft min plats på taket.

Eftersom jag hade en del att göra hemma åkte jag inte förrän på eftermiddagen och kom därför inte hit förrän ganska sen eftermiddag. Det var mulet och lite regn i luften och efter en kopp kaffe med grannen bestämde jag mig för att hålla mig inomhus.

Har roat mig med att plugga lite, vi har distansperiod nu och ska skriva och diskutera via nätet. Jag har en del kvar att skriva, men vi har till 2 juni på oss.

I övrigt har jag sett ett par avsnitt Halv åtta hos mig, lyssnat på både musik och ljudbok, spelat wordfeud och chattat med några vänner. En av mina vänner har fått ett jobb hen väldigt gärna ville ha. Vem det är avslöjar jag inte, det får hen göra själv.

Nu borde jag väl egentligen sova, men mitt nya jobb har gjort att jag inte längre är ständigt utmattad. Jag orkar betydligt mer och det känns lite som att ha fått livet tillbaka. Det är först nu jag verkligen förstår hur trött jag varit.

*Bild från pixabay

Det här inlägget postades i Livet, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *