En mycket bra fredag

Det blev en bra fredag, långt över förväntan. Skulle upp tidigt för att åka till verkstan med bilen. När alarmet väckte mig hörde jag fåglarna utanför stugan.

Jag gjorde en kopp kaffe och klädde mig sedan och gav mig av. Det var så pass tidigt att köerna inte hunnit börja. Men det innebar förstås att jag var tidig, alltför tidig.
Medan jag väntade på att klockan skulle bli lagom för att åka till Bilia passade jag på att äta lite frukost.

När jag lämnat bilen åkte jag hem för att vila och byta om eftersom jag skulle äta lunch med K. Jag bestämde mig för att klä upp mig lite över vardagsnivå.

Vi åt på en thairestaurang nära St Eriksplan, en av K:s favoritställen. De har verkligt god mat där. När vi ätit promenerade vi och hann kasta et eller annat öga på några miljöer från Trenters värld.

På vägen hem tog jag vägen förbi Bilia och hämtade min bil. Sedan behövde jag någonstans att ställa den ett par timmar. Inte helt lätt. Men jag lyckades charma killen i receptionen på hotellet nedanför där jag bor så han gav mig ett P-tillstånd till deras gästparkering.

När jag kom hem hann jag med lite kaffe. Sedan gick jag ut på gården och precis då kom bilen från Coop.se med varorna jag beställt. Så behändigt! Kommer absolut att beställa fler gånger. Sådant där tungt som mjölk, yoghurt, konserver och inte minst kattsand.

Jag packade ihop en matlåda för natten och gick och hämtade bilen. Tog vägen förbi Systembolaget och inhandlade vinflaskor till vårt vinlotteri vi har på jobbet. Det är dragning imorgon så det var i grevens tid. För säkerhets skull har jag lämnat en för junidragningen också nu.

Sedan åkte jag till stugan. Drack kaffe och lyssnade på ljudbok. passade helt enkelt på att vila innan det var dags att åka till jobbet.

*Bild från pixabay

Det här inlägget postades i Livet, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *