Lördagen var inte heller så dum

När nu fredagen hade varit så bra så fanns ju all anledning att misstänka att lördagen skulle bli dålig. För inte kunde väl två dagar i rad bli så där riktigt bra.

Jag åkte till stugan efter en bra natt på jobbet. Hade inhandlat lite bröd på den närliggande Hemköp och drack kaffe och åt en macka. Sedan la jag mig för att sova. Sov gjorde jag, i åtta timmar ungefär, och vaknade sedan utvilad.

Efter lite eftermiddagsfrukost gick jag ut och rensade en del ogräs. Pratade rätt länge med en vän i telefon medan jag drack kaffe och sedan gjorde jag mig i ordning för att åka hem.

Klockan var rätt mycket när jag kom hem. Lagade köttfärssås, dels för att äta som middag, dels för att frysa in för framtida bruk. Åt sedan makaroner till såsen. Drack ett par glas av det fantastiska vinet Vilarini som jag har några flaskor av.

Jag är trött, men bara för att det är kväll. Känner mig inte alls så där utmattad som jag gjort tidigare. Det är lite som om livet återvänt…

*Bild från pixabay

 

Det här inlägget postades i Livet, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *