Välordnad – Skrivpuff 3 juli

Skrivpuff är dagliga skrivarutmaningar från författarcoachen Ann Ljungberg. Inspirationsövningar för dig som vill komma igång med – och få kontinuitet i – ditt skrivande. Man skriver när man vill och hur ofta man vill. Sidan administreras numera av Grå papegoja.

Jag har alltid önskat att jag var en sådan där välordnad människa. En med ordning i varenda skåp och låda. Men böckerna i bokstavsordning och kryddorna i hyllan likaledes.
En som alltid gör studieuppgifterna direkt så jag slipper att stressa i sista stund. En som har det perfekt. Men istället är det oreda överallt, böcker och papper ligger lite som de vill för att inte tala om hur kryddorna står. Alltid är jag ute i sista stund och måste stressa. Men för mig är det ändå ett perfekt liv.

Det här inlägget postades i Skrivpuff 2017. Bokmärk permalänken.

2 svar på Välordnad – Skrivpuff 3 juli

  1. Kalle Byx skriver:

    Man väljer själv.

  2. Grå Papegoja skriver:

    Ordning på kryddorna kan jag förstå, men böckerna verkar leva sitt eget liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *