EFIT – Ett Foto I Timmen – 3 juli

EFIT, ett foto i timmen, är en sajt där man på givna dagar lägger upp en länk till sitt blogginlägg Ett foto i timmen. Sajten startade 2004 och har adress http://ettfotoitimmen.se

De andra deltagarnas EFIT den 3 juli hittar du här.

Det blev inget EFIT för mig i juni. Båda dagarna låg mellan arbetspass och då blir det inte många timmar över att fotodokumentera.

Idag är jag ledig, bor i stugan med katterna och livet är gott på många sätt. Men en och annan sak finns att irritera sig på.

Klockan 09-10: Jag har sovit ovanligt länge för att vara en ledig dag på landet. Katterna väcker mig 09:01.

10-11: Efter en massa pyssel, som att ge katterna mat, göra rent i deras låda och fixa mitt morgonkaffe , slår jag mig ner och äter ett par riktiga tråkmackor till frukost.

Klockan 11-12: Sitter ute och njuter av solen. Katterna leker och kollar på allt som rör sig runt dem.

Klockan 12-13: Jag hade tänkt hjälpa K att handla imorgon, men han behövde saker redan idag. Det blev bråttom till duschen.

Klockan 13-14: Precis här ligger en turfzon. Turf är ett spel jag spelar där man tar zoner med hjälp av mobilens gps. Spelet fanns långt före Pokemon go.

Klockan 14-15: Jag är på väg, nästan framme hos K.

Klockan 15-16: Det regnar. Jag sitter i bilen medan K bär in det han köpt. Han ska följa med mig till Bromma Blocks.

Klockan 16-17: Efter att skjutsat hem K åker jag en snabbis hem för att hämta några saker. Parkerar i P-huset i centrum eftersom jag just nu inte har någon parkeringsplats hemma.

Klockan 17-18: Innan jag ger mig av igen kan jag inte låta bli att se efter om de lagat de avklippta fiberkablarna. Det har de inte, bara numrerat dem.
Det är helt sjukt, någon har med avsikt klippt av 9 fiberkablar i min trappuppgång. Det är en låst port där endast de som har en nyckeltag kan komma in. Om ingen släpper in förstås. Enligt kostnadsofferten kommer det att kosta ca 50 000 kronor för oss att få det lagat.

Klockan 18-19: Sitter i bilkö. Åkte hemifrån strax efter klockan 17 och har bara kommit till Karolinska Solna.

Klockan 19-20: Springer in på Hemköp i Skarpnäck och köper det jag glömde köpa på Coop i Bromma. Köper några ytterligare saker när jag ändå är i farten.

Klockan 20-21: Jag har plockat in varorna i kyl och frys. Katterna har fått mat och just nu är det Lucas som sitter i köksfönstret. Men de brukar turas om.

Klockan 21-22: Vi är alla trötta, katterna och jag. Här är det Kingston som ligger och vilar.

 

Det blev inte riktigt den lugna dag jag tänkt mig när jag vaknade. Hade tänkt att K och jag skulle åka och handla i morgon och att jag skulle kunnat vara hemma i trädgården hela dagen. K har ingen bil, det är därför vi brukar handla tillsammans ibland då han vill ha hem lite tyngre saker.
Men det som verkligen tog knäcken på mig och tömde det mesta av min energi var bilkön. Det tog mig nästan 2½ timme från Husby till Listudden. Det är verkligen inte okej. Borde tagit ungefär 45 minuter.

Nu drar jag mig tillbaka med katterna. Ska lyssna på ljudbok och vila. Säger som Scarlet O´Hara: Tomorrow is another day.

 

Det här inlägget postades i EFIT - Ett Foto I Timmen - 2017. Bokmärk permalänken.

4 svar på EFIT – Ett Foto I Timmen – 3 juli

 1. Kattis skriver:

  Fy bubblan för att stå i bilkö!

 2. Pingback: Blev tvungen att passa mig | Kraka

 3. Ariella skriver:

  Hej hopp!
  Kikar in på din dag

 4. Versch skriver:

  Hej! Kikar in på din EFIT även om det har hunnit gå ett tag. Tyvärr har jag inte hunnit kika runt tidigare men bättre sent än aldrig. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *