När det inte blev som det skulle fick det bli som det blev

Det är inte alltid det blir som man planerat. Nu var det i och för sig inget hastigt påkommet, jag har vetat det säkert en vecka. Men ändå…

Min vän L skulle komma på besök, men en nära anhörig till hen är sjuk och vi fick helt enkelt ställa in.

Nu blev det en bra dag idag och säkert blir det bra på något sätt de andra dagarna också. Vi hade planerat en del aktiviteter, men det får vi ta en annan gång.

Solen sken idag och det blåste inne ens. Annars har det varit lite av och till med vädret de senaste dagarna.

Jag har hunnit diska och plocka in disken som torkat i det varma vädret. Rensat ogräs och klippt gräs har jag också gjort. Dessutom har jag pratat med flera vänner i telefon, något som inte är så vanligt. Jag är ingen telefonpratare, jag skriver hellre.

Jag har packat upp och installerat min frysbox, lämnat emballaget till återvinningen och nu står den och blir kall. Den ska stå i 24 timmar innan man kan börja frysa in saker enligt instruktionsboken. Inte för att jag har någon mat att frysa in. Men det får jag väl skaffa på ett eller annat sätt. Blir det dåligt väder kan jag ju baka. Ska bli härligt att ha färska kanelbullar i frysen.

Förutom att pyssla i trädgården har jag njutit av det som växer, blommor och grönska.

Nu sitter jag i soffan och har sett Ett fall för Vera på svtplay. Båda katterna sover  och det börjar skymma ute. Ska passa på att borsta tänderna innan det blir mörkt.

Det här inlägget postades i Livet, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

2 svar på När det inte blev som det skulle fick det bli som det blev

  1. Frudin skriver:

    Synd att det inte kunde bli som det skulle men dina dagar lät ändå bra. Kram

  2. Ingrid skriver:

    Jag brukar också titta på Vera. Det är en tuff kvinna!
    Visst är det härligt att ha lite bullar i frysen. Speciellt om man skulle få något oannonserat besök. Det händer inte så ofta, men det händer.
    Kram, Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *