Lurvig – Skrivpuff 14 juli

Skrivpuff är dagliga skrivarutmaningar från författarcoachen Ann Ljungberg. Inspirationsövningar för dig som vill komma igång med – och få kontinuitet i – ditt skrivande. Man skriver när man vill och hur ofta man vill. Sidan administreras numera av Grå papegoja.

Lurvig, ett ord med många betydelser. Men den jag är mest bekant med är den som betyder hårig.
Jag tycker om mina lurviga katter, att klappa dem och klia lite bakom örat eller på magen. Det är två norska skogkatter så de har en hel del hår. Måste erkänna att jag inte är alltför noga med deras pälsvård, just dessa långhåriga katter behöver borstas dagligen för att inte få tovor i pälsen. I höstas blev Kingston plötsligt så tovig att jag blev tvungen att låta raka honom. Men eftersom han är en innekatt så behövde han inte sin päls under vintern. När våren kom var han återigen lurvig och fin.

Det här inlägget postades i Skrivpuff 2017. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *