Låg nivå

Känner mig så där som jag tror att en mobil eller annan uppladdningsbar apparat skulle känna sig, om de kunde känna, när det blippar och indikerar låg batterinivå.

Det finns en massa orsaker, men mest är det nog för att det hela tiden händer en massa och jag inte hinner vila tillräckligt. Det hjälper inte att många av händelserna är trevliga, det är ändå inte den energipåfyllnad som jag behöver.

Idag åkte jag i alla fall till stugan några timmar. Jag åkte ensam utan katterna och blev därför tvungen att åka hem igen. Hade nog varit rätt skönt att stanna kvar trots allt. Men nu blev det inte så.

Jag bestämde mig på ett tidigt stadium för att äta pizza och använde hela resan dit att fundera på om jag skulle äta på pizzerian eller köpa med mig. Till sist bestämde jag mig för att ta med en pizza och sitta i trädgården. Vädret var bra och det gäller att passa på.

Men det mulnade på och började regna. Så typiskt!

Jag gick in och la mig på soffan för att vila. Somnade och vaknade av att det regnade riktigt mycket. Klockan var också mycket och jag kollade busstiderna. Den går en gång i timmen.
När jag packat ihop det jag skulle ha med hem tittade jag ut och det var uppehåll. Bestämde mig för att gå till T-banan och tjänade in en halvtimme.

Det här inlägget postades i Livet, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *