Lazy day

Efter tre nätter, den senaste rätt mycket att göra, på jobbet blev det då äntligen måndag. Jag åkte hem med ambitionen att sova några timmar och sedan gå ut. Så blev det inte.

Eftersom jag var helt ledig, inga tider alls att passa, satte jag inte alarmet. Det är så skönt att vakna av sig själv när jag sovit precis lagom mycket. Men jag blev väckt av telefonen. Jag var inte alls beredd att prata med någon så jag lät den ringa klart utan att svara.

Jag bestämde mig i alla fall för att det var dags att vakna, det var redan långt in på eftermiddagen. Fixade kaffe och någon macka. Sedan vidtog en lång, lång eftermiddag och kväll i soffan. Lyssnade på bok, såg lite playTV, hade en lång chattkonversation med Petter och ringde upp den som ringt mig tidigare och avtalade en tid. Bestämde mig för att dricka lite vin och fixade sedan till mat. Min frysbox är verkligen en välsignelse.
Nu återstår nästan inget av den här dagen och det är dags att återgå till J B Lunds värld. Imorgon är en annan dag.

Det här inlägget postades i Livet, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Lazy day

  1. Znogge skriver:

    Lät som en behaglig dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *