Kraft – Skrivpuff 16 augusti

Skrivpuff är dagliga skrivarutmaningar från författarcoachen Ann Ljungberg. Inspirationsövningar för dig som vill komma igång med – och få kontinuitet i – ditt skrivande. Man skriver när man vill och hur ofta man vill. Sidan administreras numera av Grå papegoja.

Jag önskar jag hade mer kraft. Mer ork och mer energi. Istället blir jag bara mer och mer trött. Idéer saknas inte, men tid. Listan på saker att göra är kilometerlång. Ändå ser jag positivt på framtiden. För visst finns väl livets batteriladdare där runt hörnet?

Det här inlägget postades i Skrivpuff 2017. Bokmärk permalänken.

4 svar på Kraft – Skrivpuff 16 augusti

 1. Ethel skriver:

  Det gör det säkert. Det gäller bara att hitta den där laddaren ;-).

 2. Kalle Byx skriver:

  Javisst, det finns det 😄

 3. Ingrid skriver:

  Vi har en 90-åring i vår pensionärsförening och hennes dotter brukar säga om henne att hon är som en duracellkanin. Det är full fart framåt tills batteriet är slut och då blir hon nästan sängliggande ett tag, sen går det i full fart igen.
  Hoppas att du hittar din batteriladdare!
  Kram, Ingrid

 4. Skymning skriver:

  Det är med att ”vila”är en bättre laddare än vad man tror 🌸

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *