Ser trött ut – Skrivpuff 30 oktober

Skrivpuff är dagliga skrivarutmaningar från författarcoachen Ann Ljungberg. Inspirationsövningar för dig som vill komma igång med – och få kontinuitet i – ditt skrivande. Man skriver när man vill och hur ofta man vill. Sidan administreras numera av Grå papegoja.

Jag tillhör de där personerna som inte kan dölja att jag är trött. Det spelar ingen roll om det har hänt en massa tråkigheter eller om jag helt enkelt inte haft tid att sova tillräckligt. Jag ser trött ut till den grad att nästan alla säger till mig att jag ser trött ut, att jag borde sjukskriva mig eller helt enkelt bara undrar vad det är som hänt.
Men å andra sidan kan det motsatta inträffa, att jag får höra hur pigg och fräsch jag ser ut. Det är väl helt enkelt så att jag inte har något pokerfejs vad gäller hur jag mår.

Det här inlägget postades i Skrivpuff 2017. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Ser trött ut – Skrivpuff 30 oktober

  1. Grå Papegoja skriver:

    Bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *