Välbetalt jobb sökes av ung, hårig man

Jag skulle verkligen vilja ha ett jobb så jag kan hjälpa till med min försörjning. Jag har precis fått en sjukhusräkning betald och den var inte billig. Dessutom behöver jag äta en dyr specialkost.

Jag är trevlig och charmig och tror säkert att det finns ett och annat jag skulle kunna göra. Om inte annat så är jag bra på att diskutera livets djupare frågor, speciellt i badrummet och på toaletten. Jag är också bra på att värma stolar och sängar.

Tyvärr kan jag nog inte lämna några vidare referenser. Min enda referent, den människa jag bor tillsammans med, kommer troligen att påstå att jag visserligen är charmig och snäll men väldigt lat. Hon kommer nog att säga att jag helst vill sova och äta. Något som jag knappast kan förneka.

Min människa säger att jag nog helst bör ägna mig åt att vila och stanna hemma. Vet ni vad hon också säger? Hon påstår att det finns massor av stora råttor utanför där vi bor och att de troligen kan vara farliga för en lite kisse som jag. Hon ser dem varje dag springa över gården och in i buskarna. Tror jag ska försöka ansöka om förtidspension istället. Det måste väl även en katt kunna göra… Mjau!

*Bild från i somras när jag vilar ut efter att ha skådat fåglar i trädgården.

 

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Välbetalt jobb sökes av ung, hårig man

  1. Ingrid skriver:

    Myskisse!
    Kram, Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *