Någon fyllde år idag

Människor är olika och prioriterar olika saker i livet. Men visst är det väl något sorgligt med människor som inte vill fira sina födelsedagar, inte ens de där jämna som man förväntas göra något extra av.

Nu menar jag inte folk som väljer att fira med att resa bort, även om jag tycker det är lite tråkigt. Jag menar de där personerna som bara vill stänga in sig hemma och glömma bort att de fyller år. Som inte tycker att livet riktigt blev som de ville och därför inte tycker att de har något att fira.

När en av mina riktigt nära ville ägna sin dag åt att vara ensam hemma bestämde min son och jag att vi skulle bjuda ut honom på en sen lunch och fira på det sättet. Vi hade också köpt varsin present som vi överlämnade.

Vi åt på Jensen´s i Kista. Det var gott, trevligt och uppskattat.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *