Med täcket över huvudet

Ibland blir det för mycket. Batteriet laddas ur och det finns inga krafter kvar. Jag har hamnat i en svacka.

Det finns säkert inte en orsak, det mesta i livet är multifaktoriellt och ofta också mångfacetterat. Men en kvalificerad gissning är att Kingstons sjukdom tömde batteriet den här gången.

Jag är trött, väldigt trött, och vill helst bara sova. Eller sitta med en god bok eller film och ett glas gott vin och bara vara. Jag har ingen lust att varken arbeta eller plugga just nu. Vill inte ens gå ut.

Just nu tittar jag på McCall, en TV-serie som gick på 1980-talet. Jag har fått första säsongen av K och grottar nu ner mig i nostalgiska minnen. Jag såg vartenda avsnitt då, för länge sedan, när den gick på TV. Mickey Kostmayer var min stora kärlek, alltså rollfiguren, inte han som spelar honom i TV-serien. På den tiden var vi jämngamla, nu känns han väldigt ung. Men jag gillar honom fortfarande, även om jag inte riktigt attraheras av det där lite farliga, fartfyllda livet längre.

 

*Bild från pixabay

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Med täcket över huvudet

  1. Ingrid skriver:

    Hoppas att du snart får krafterna åter.
    Sköt om dig!
    Kram, Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *