Fem dagar kvar

Sista veckan före jul och massor att göra. Inte just julrelaterade saker, men ändå en viss stress.

Hösten blev en jobbig tid efter att jag kommit hem från min resa. Min älskade Kingston, som hela sommaren haft problem med inflammation i munnen, insjuknade plötsligt och blev inlagd på Ultuna. Han var så pass sjuk att jag inte trodde han skulle komma hem igen. Men som av ett under repade han sig och det går sakta framåt. Låt oss hoppas att det fortsätter så.

Höstterminen svischade förbi i en väldig fart, har knappt hunnit fatta att jag börjat plugga innan terminen är slut. Eller, nåja, höstterminen sträcker sig ju ett par veckor in i januari. För att höst- och vårterminer ska bli lika långa, ha samma antal veckor.

Den här veckan är det sista hemtentan för i år, några arbetspass, bullbak och lite städning som ska fixas. Allt toppat med en halvdag i tvättstugan dagen före julafton. Jag ska också köpa en flaska vin till vårt vinlotteri och kanske, kanske hinner jag klämma in en bokrelease som jag bjudits in till. Men just den kanske jag ändå bestämmer mig för att avstå från. Det finns ju gränser för vad man hinner.

*Bild från pixabay

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på Fem dagar kvar

  1. Ingrid skriver:

    Hoppas att du får allt att klaffa så att du slipper känna dig så stressad.
    Kram, Ingrid

  2. Pingback: Tre dagar kvar | Kraka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *