Nu är det slut, det tog slut igår

Jag har haft en lång, skön ledighet. En schemalagd ledighet på två veckor, något jag aldrig tidigare haft under alla år jag jobbat. En välbehövlig vila.

Hösten har varit jobbig, arbetsbelastande, och jag var helt slut när jag vakade av den 22 december. Självklart blev jag dunderförkyld, så där som man blir efter att överansträngt sig och plötsligt får möjlighet att slappna av. Men trots det har jag både hunnit fira helger, träffa vänner och vila.

Det har också varit studieuppehåll, vi börjar igen på måndag. Men eftersom de som pluggar heltid kommer att ha dubbla tentor nästa vecka så la vår lärare ut studiematerialet redan igår. Föreläsning, läsanvisningar och instruktion inför tentan nästa vecka.
I helgen börjar jag också jobba. Två plus ett arbetspass. Det är slut på sötebrödsdagarna, i alla fall för den här gången.

*Bild från pixabay

 

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Nu är det slut, det tog slut igår

  1. Ingrid skriver:

    Hoppas att den här vilan har gett dig ny energi som räcker både till pluggandet och jobbet.
    Trevlig trettonhelg!
    Kram, Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *