Improvisation

Uppfödaren, som jag köpt Kingston och Lucas från, visade sina nybakade bullar och semlor på Facebook. Jag blev väldigt sugen på en semla till kaffet, men eftersom jag inte behöver ett gäng söta bullar bestämde jag mig raskt för att baka limpor och ta undan en liten bit av degen och tillsätta socker. Jag råkade av en händelse ha både vispgrädde och mandelmassa i kylen.

Jag var lite spänd på hur det skulle gå, men det fungerade faktiskt. Visserligen blev bullarna inte så där släta och fina, men det smakade bra.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Improvisation

  1. Gunnel skriver:

    Smart att bara göra några bullar. Även om jag fryser in när jag gör fler, så vet jag att de finns och det är så lätt att töa upp. Ha en trevlig helg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *