Mazzor av mazariner

Två jobbnätter avklarade och nu en enstaka ledig natt. När jag sovit klart åkte jag in till Stadsbiblioteket inne i stan, hade kollat i katalogen att de flesta böcker jag behöver för nästa studieperiod fanns inne där.

På vägen in gick jag igenom cafeterian. Kastade en blick och såg att de hade mazariner. Blev sugen och bestämde mig för att dricka kaffe innan jag åkte hem.

På vägen tillbaka såg jag att en mazarin kostade 29 kronor och insåg att det var sjukt dyrt. Jodå, jag vet att en servering måste täcka en massa olika kostnader och att det därför är mycket dyrare där än i affären. Men 29 kronor! Det blev inget fikande.

Istället passade jag på att köpa ett 4-pack mazariner när jag var på Coop och köpte potatis. 18:50 för fyra mazariner. Det är mer lagom. Fast egentligen borde jag baka mazariner, eller ännu hellre chokladbiskvier. Det är trevlig bakning. Men just nu har jag inte tid, det får räcka med matbröd.

*Bild från pixabay

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Mazzor av mazariner

  1. Ingrid skriver:

    Hembakat matbröd är ju jättegott! I och för sig är mazariner det också, men inte lika nyttigt. Jag föll för ett par semlor igår, så det blev en till kaffet då och en i dag och de smakade väldigt gott. Jag får ett besök av revisorerna på onsdag och då tror jag att jag ska försöka muta dem med varsin semla till kaffet. Det borde göra susen!
    Kram, Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *