Lupper med sonen

Det har varit så mycket på senaste tiden att jag inte hunnit med varken att läsa andras eller skriva i min egen blogg.

Imorse vakade jag av efter två nätter och trots att det varit lugna nätter var jag trött och behövde några timmar sömn när jag kom hem. Hade bestämt med F att jag skulle höra av mig när jag vaknat så vi kunde bestämma när vi skulle äta lupper (lunch-supper).

Han kom ner och hämtade min dator för att fixa några saker och under tiden hann jag både ta ett bad, plugga 1½ timme och klä mig. Sedan gav vi oss av till Kista centrum.
Vi hade pratat om att gå till Food  courten och så fick det bli.

Jag valde att köpa mig en biffplanka. Jag visste av erfarenhet att man alltid får dubbelt så mycket mat som jag orkar äta och hade tagit med mig en matlåda som jag fyllde innan jag börjat äta. Den står nu i kylen för att ätas vid senare tillfälle.


Efter att vi ätit gick vi en runda, bland annat på Clas Ohlson. Jag köpte inget, tittade bara. Annars har jag väl alltid bbehov av en och annan sak därifrån. Är till exempel väldigt sugen på de där högtalarna som har som färgde kaskader i takt med musiken. De är inte ens speciellt dyra, måste bara bestämma mig om jag har något bra ställe att ha en sådan.

Nu är jag hemma hos katterna igen. Ska plugga någon timme till och sedan sova. Imorgon börjar leverveckan.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på Lupper med sonen

  1. Ingrid skriver:

    Jag fattade inte alls vad lupper var för någonting, men det var ju ett bra namn. Så klokt att ta med en lunchlåda. Jag brukar också ha svårt att äta upp när det är stora portioner.
    Hoppas att det går bra med leverveckan!
    Kram, Ingrid

  2. Gunnel skriver:

    Lupper var nåt nytt för mig med. Du gör som i USA tar överbliven mat med hem. Jag tycker det är perfekt, för inte katten ska man slänga mat som man betalat för. På en del ställen jag varit på här i Sverige, frågar de faktiskt om man vill ha en låda med hem. Bra initiativ.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *