Lite nattligt skolk

Jag är så trött, mer trött än på länge. Jag vet att jag måste vila om jag inte ska krascha totalt. Det har helt enkelt tillkommit en massa olika besvärligheter att hantera. Utöver det redan späckade schemat alltså. Jag väljer ordet besvärligheter eftersom problem nog är lite för starkt ord, men om jag inte hanterar besvärligheterna så kommer de att bli problem med tiden, stora problem.

Det var kyrkoråd idag och vi skulle vara där redan klockan 17:00 för att få våra Ipads. Sedan var det soppa, man har det numera på tisdagarna före mässan, och därefter veckomässa. Först därefter började själva sammanträdet som dessutom drog ut på tiden. Jag var inte hemma förrän klockan började dra sig mot 22:30.

Egentligen borde jag satt mig ner genast med mina böcker men jag bestämde mig för att unna mig ledigt. Det kommer att ge problem imorgon, men då får det väl vara så.

Först lite kaffe och ett par knäckemackor och sedan ett glas rött och jordnötter. Lyssnade på ljudbok och försökte koppla av.


*Bild från pixabay

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *