En oäkting i familjen

Nej, det trodde jag inte. Inte att en sådan skulle flytta in hos mig. Men nu har det alltså hänt. Visserligen är det väl i första hand under en fyraårsperiod som den ska bo hos mig och vara en del i mitt liv. I alla fall en del av vissa av de verksamheter där jag deltar.
Jag har redan börjat uppfostra den med integrera några program och synkat dem med de jag har. Men nej, så där alldeles en del av mig blir den nog aldrig.

Jag har alltså blivit med Ipad, jag som är en så inbiten androidanvändare. Men vi har fått, eller fått låna egentligen, varsin Ipad under mandatperioden. Vi har skrivit på papper om att ta väl hand om den och lämna tillbaka den i gott skick när det blir så dags. Men det säger jag bara, den får allt vara snäll mot mig om den ska få god omvårdnad här i min androidfamilj. Just sayin´!

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *