Det är skönt inomhus

Nu är det eftermiddag och jag tror inte jag kommer att gå ut mer idag. Temperaturen här hemma har växlat mellan minus 13 och minus 11 grader. Men eftersom det blåser känns det betydligt kallare.

Jag hade bestämt med K att promenera hemifrån honom och till SOlna centrum för att äta lunch. Det var ruskigt kallt, men trevligt att gå och prata.

Vi åt på den asiatiska restaurangen som har buffé. Gott och praktiskt att man får plocka ihop det man tycker om på sin tallrik. Räkchips har de också. 🙂
Jag fick en present av K. Bara så där helt appropå och utan anledning. Han är så himla snäll.

Efteråt hade jag planer på att shoppa lite i centrumet, men ändrade mig. Sedan föreslog K att jag kunde ta T-banan så jag slapp gå ute hem till honom, det är dessutom en omväg för mig eftersom jag inte bor utefter samma T-banelinje. Jag kände mig frusen och nappade på förslaget och gick in i T-banenergången. Efter en del velande fram och åter bestämde jag mig för att trots allt ändå shoppa lite.

Jag behövde ny hudcreme till ansiktet eftersom den jag har snart är slut. Det köpte jag på Kicks. Sedan gick jag till Hemköp och köpte getost, marmelad och bröd. På Systembolaget köpte jag rött vin i de där riktigt små förpackningarna, de med 25 cl.

På vägen ut på andra sidan gick jag in på Akademibokhandeln och där såg jag att de hade rea på Homo Deus : en kort historik över morgondagen av Yuval Noah Harari. Jag har länge tänkt skicka efter den, men inte tyckt att jag haft råd. En fråga om prioriteringar. Men nu kostade den bara 79 kronor, inbunden.Köpte ett kort att skicka till någon som fyller år snart också, den 2 mars tror jag.

Sedan åkte jag hem. När jag klev av hemma och kom ut i kylan skyndade jag hem. Det är verkligen inte skönt ute när man inte är klädd för att just vara ute, med termokläder. Jag var ju klädd för att bara förflytta mig och i övrigt vistas inomhus.

Nu får det bli en kväll med studier och lite omväxlande ljudbok. Imorgon måste jag ut igen, men till dess är det länge.


*Bild från pixabay

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *