Igår var det måndag igen

Igår var det måndag igen och riktig vinter. Massor av snö och inte alls lockande att gå ut. Men jag var tvungen att åka iväg med bilen och parkera den, kan ju inte stå på den dyra gästparkeringen mer än nödvändigt.

Jag hann dricka ett par koppar te hos han jag parkerar hos och sedan gick jag ner till bussen hem. Hade tänkt mig en shoppingrunda både i Jakobsbergs centrum och Kista centrum, men jag hade glömt mitt bankkort hemma. Men jag hade pengar nog för att ta en fika inne på Subway i alla fall. Jag var hungrig, det var ju redan eftermiddag.

När jag kom hem hade mina tavlor jag köpte på en vernissage i torsdags kommit. De fanns uppe hos min son. Det är Emma Nordenståhl som gjort dem och jag tror på henne som en kommande konstnär. Hon har en mycket egen stil och med tanke på att hon fortfarande är så ung så har hon all tid i världen att utvecklas.

Är det någon som vill titta närmare på hennes konst så hojta till. Jag kan säkert ordna med en privat visning. Eller ännu hellre om någon har en liten konsthall där hon kan få ställa ut. Det skulle inte förvåna mig om den här tjejen en dag i framtiden kommer att vara en va dem som ställer ut på Liljevalch vårsalong.

När jag hämtat mina tavlor och resonerat med mig själv om att det var för kallt att gå ut igen tog jag ett bad, tvättade håret och hällde upp ett glas vin. Sedan ägnade jag och KIngston kvällen åt att lyssna på ljudbok.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *