Födelsedagskalas i liten skala

Ikväll hade vi ett litet födelsedagskalas. Vi var inte så många, 4 människor och 3 katter, men det var trevligt.

Det är Lucas som fyller 2 år idag. Han är ju hos vänner för att dels vara sällskap åt min sons ena katt dels för att vara till tröst och glädje för människor som har det lite jobbigt. Jag ska resa till Oxford inom överskådlig tid och när våren börjar övergå i sommar ska vi ut på landet. Lucas blir nog kvar fram till dess.

Jag packade ner Kingston i vagnen, han ville först inte följa med utan gömde sig under sängen. Han tror alltid att han ska till veterinären när han ska åka vagn. Men jag bar upp tårtan först och gick sedan ner till mig igen och då kom han fram.

Väl uppe i min sons lägenhet gladde han sig åt att träffa både Lucas och Kirk. Dessutom hittade han en liten leksaksråtta som han jagade och lekte med.

Vi människor åt tårta, princesstårta, som jag köpt på eftermiddagen. Jag orkade verkligen inte baka just idag.


Pojkarna lekte och Kingston rullade sig framför Lucas.


Efter att vi druckit kaffe och ätit tårta packade min son upp ett katträd som han satte ihop. Det var egentligen inte till Lucas, det var Kirk som fått det. Men Lucas är mycket mer förtjust i klätterträd än Kirk och ville genast prova det.

Till sist blev det dags för mig och Kingston att gå hem. Han vill först stanna kvar, men sedan tyckte han att det var okej att vi gick. När vi kom hem passade han på att leka lite i badkaret, utan vatten. Det är min nytvättade klänning som hänger där på tork.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på Födelsedagskalas i liten skala

 1. Ingrid skriver:

  Det låter så kul när du skriver att du kör Kinston i vagn!
  Det låter som ett trevligt födelsedagskalas och vilken fin present.
  Kram, Ingrid

  • Kraka skriver:

   Jag är så glad för den där vagnen. Den spar verkligen mina axlar och dessutom får jag händerna fria.
   Kalaset var lyckat och katterna var nöjda. Borde kanske låta pojkarna träffas lite oftare, men tiden räcker inte alltid.
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *