Förbryllande möten

Jobbade inatt, och det räckte minsann till även fast det var lugnt. På vägen hem, när jag gick till tåget, fick jag ett förbryllade mess. Någon som frågade hur jag mådde och att det var länge sedan. Jag har faktiskt ingen aning om vem han är, men han påstod att vi haft kontakt på nätet tidigare. Men visste inte var. Han visste lite om mig, men egentligen bara sådant som är allmängods och till och med går att hitta utan dator. Han kunde inte alls redogöra för vår kontakt. Men han skickade, på eget initiativ, en bild på sig. Jag har aldrig sett honom. När han sedan började berätta om hur välhängd han var så avslutade jag med att säga att jag skull gå av tåget. Det var nästan sant, skulle av två stationer längre fram.
Det är ju möjligt att vi ”mötts” på nätet någon gång, men jag brukar ju avsluta snabbt med dessa ”sexnissar”. Men jag brukar aldrig, aldrig dela ut mitt telefonnummer. Men det går ju att leta upp. Kollade upp hans telefonnummer, var rätt många som sökt på honom. Men numret var skyddat/hemligt.

Klev av i Helenelund, promenerade till Kista centrum och gick till det enda öppna stället, MacD, och drack kaffe och åt frukost. Sedan hem för att sova.

Sov till 14, sedan kaffe. Hade tänkt ta Kingston med mig och åka till stugan. Men jag orkade inte. Tog en promenad till MAXI i Häggvik och handlade mat. Promenad tillbaka, har ju stegtävlingen att tänka på. Ser fram mot när den är över, stressar mig en hel del eftersom det är lagtävling.

Hade tänkt grilla, men var för hungrig och började småäta istället. Gick ju bra det också. Tittade klart på Anna Wahlgren: Hela Sveriges mamma på svtplay. Himmel vilken stollig människa! Skrämmande!

Nu ligger jag i soffan på balkongen. Ska vaka in skymningen och plugga lite. Imorgon är en annan dag.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Förbryllande möten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *