Hemresa med fördröjning

Trots att jag sovit jättegott var jag utmattad då jag gick upp vid 06:30-tiden. Jag hade kunnat sova en stund till medan min son åkte till sitt jobb och sa hej då. Men det blev aldrig av att jag gick och la mig igen.

När F kom hem packade vi, var och en för sig. Jag hade noga sagt till att jag inte tänkte vara med och städa. Men det blev så att jag fixade lite disk i alla fall. Vi skulle vara ute 09:30 och tiden var lite knapp.

Jag hittade en turfzon och gick  iväg för att ta den. Det var väldigt fint där runt Borgeby slott. Skulle gärna kunna tänka mig att hyra där någon vecka eller så.

Det var ett riktigt pusslande att få in alla saker och det blev inte en millimeter över. Vi var tvungna att dra fram sätena rejält och till och med jag, som tycker om att sitta långt fram, tyckte att det blev väl nära. Jag satt som i ett skruvstäd. Nästan.

Vi stannade några gånger utefter vägen. För att gå på toa, tanka, äta lunch och slutligen för att äta glass i Gullspång. F hade gjort kaffe som han hade i en termos som han försåg mig med. Jag och kaffe är som en bil och bensin. Utan kaffe stannar jag.

Vi kom i alla fall fram till Eskilstuna precis lagom den tid jag beräknat. Vi lastade ur bilen och bar in. F ska vara i Eskilstuna ett par veckor. Han har en kompis som bor där och han disponerar ett rum, lite som en som ett fritidsboende. Det var där jag firade julafton.

Vi åkte sedan iväg för att äta på en hamburgerrestaurang där de har speciellt goda hamburgare.


Det var meningen att jag skulle åka hem sedan. Men vi såg något som verkade intressant för morgondagen och jag bestämde mig för att stanna kvar. Jag hade ju sängkläder med mig och det ordnades med en säng i ett hörn i en av byggnaderna.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

4 svar på Hemresa med fördröjning

 1. Znogge skriver:

  Hittar man något intressant så behöver man inte skynda hem om man inte har en tid att passa. Tur att ni fick in allt som skulle med i bilen. Ibland känns det som om man behöver skohorn!

  trevlig pingsthelg!

 2. Ingrid skriver:

  Så hungrig jag blev när jag fick se den där bilden av hamburgaren. Snålvattnet rinner till!
  Ha en fin pingsthelg!
  Kram, Ingrid

  • Kraka skriver:

   Ja, det var verkligen en mycket god hamburgare!

   Hoppas du haft en fin pingsthelg. Vädret har ju i alla fall varit fantastiskt.

   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *