En inte helt förspilld dag

I morse när jag vaknade värkte kroppen och halsen. Jag orkade inte gå upp och låg kvar flera timmar innan jag tog mig upp och fixade kaffe och ett par mackor. Sedan la jag mig igen och fortsatte sova. Katterna sov med mig efter att de fått mat.

Jag gick upp vid 14:30-tiden. Var tvungen fast jag helst hade velat ligga kvar i sängen. Men jag skulle ha hand om helgmålsbönen i Akalla.

Jag tog med mig smutstvätt hem och gick mot T-banan. Var ordentligt trött. Väl hemma packade jag upp den smutsiga tvätten och la den i tvättkorgen. Istället packade jag ner kattmat och vattenfontänen. Pojkarna tycker om att dricka ur sin fontän.

Gick ner till kyrkan och träffade dem jag skulle ha bönen ihop med. Vi pratade ihop oss lite och sedan började folk troppa in. Det blev en bra stund både i kyrksalen och på kaffet efter och jag kände mig nöjd med att ha varit där.

Tog vägen förbi hemma och hämtade upp mina två kassar med saker till katterna. Sedan tog jag itu med resan till stugan. Saknar verkligen möjligheten att ta bilen. Men inte förrän tidigast i januari ska parkeringen vara klar.

När jag kom till Skarpnäck köpte jag en korv med bröd och gick, eller snarare släpade, mig hem. Katterna blev glada när jag kom och de fick genast sin efterlängtade mat. Inte för att jag varit borta så länge, men de är ofta lite sugna när jag kommer hem.

Jag klädde sedan av mig och tog på pyjamasen. Nu ligger jag i sängen och ser tillbaka på dagen. Ja sov bort stora delar av den, men det blev rätt bra ändå.

Det här inlägget postades i Livet, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

Ett svar på En inte helt förspilld dag

  1. Znogge skriver:

    Man blir alltid varmt välkomnad av en fyrbent vän! Här räcker det att vi går ut till brevlådan för att Miss E ska bli översvallande 😉

    Trevlig söndagskväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *