Utslagen

Vet inte om jag är bättre eller sämre, men det är annorlunda. Jag har mindre ont i halsen, nästan inte alls egentligen. Istället har jag ont i båda öronen och i bihålorna. Jag är gult tjocksnorig och betydligt tröttare än igår. Ont har jag också, speciellt i armarna och axlarna. Men kanske lite mindre ont i benen.

Jag har legat i sängen hela dagen. Min son kom tillbaka på eftermiddagen, eller kanske snarare att det var kväll när han kom. Då släpade jag mig upp och klädde mig. Katterna fick äntligen komma ut en stund och verkade väldigt glada för det. Det har varit hemskt varmt idag, runt 30 grader i skuggan och 28 grader inomhus. Pojkarna låg helt utslagna i sängen och jag ömsom sov, lyssnade på bok och såg ett kriminalavsnitt på Netflix.

F gick upp till grillbaren och köpte en Cajunburgare åt mig. Jag behövde få något slags mat i mig, inte bara smörgås. Sedan drack vi lite kaffe och jag gick med mina soppåsar och F vattnade krukorna jag har ansvar för.

Nu har vi lagt oss i varsin säng. Katterna ligger någonstans och det börjar bli kväll. Man hör fåglarna utanför och känslan av att vara på landet är högst påtaglig.

Det här inlägget postades i Livet, Mammason, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

6 svar på Utslagen

 1. Ingrid skriver:

  Oj, oj! Vilken besvärlig förkylning du verkar ha fått. Katterna gillar väl att ha sällskap i sängen, men annars är det ju jättejobbigt att det så här när det dessutom är så varmt.
  Riktigt så varmt har vi inte här, men jag kollade termometern nu innan jag skulle gå till sängs och det är ännu strax över 20 grader, så i natt behöver jag nog inte frysa. 😉
  Krya på dig!
  Kram, Ingrid

  • Kraka skriver:

   Tack!
   På kvällarna och nätterna är det inte så varmt, men på dagarna går temperaturen upp rejält.
   Kram

 2. Znogge skriver:

  Det låter i alla fall som om det går på rätt håll. Mindre halsont brukar vara ett gott tecken!

  Krya på!

  • Kraka skriver:

   Tack!
   Ja, det är skönt att kunna dricka utan ansträngning. Så det går väl åt rätt håll, men så långsamt.

 3. Gunnel skriver:

  Så trist att bli sjuk i denna värme. Jag tycker det känns värre då. Hoppas du kryare på dig snart.

  • Kraka skriver:

   Tack!
   Ja, det är lite bökigt att vara sjuk i stugan. Men det fungerar. Värmen är jobbig, men det är trots allt skönt att slippa frysa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *