Snart gått igenom hela skalan

F skulle iväg tidigt i morse och vi drack kaffe och åt rostat bröd innan han åkte. Sedan var jag tvungen att klä mig för att gå iväg till huset med toaletterna. Trots att det inte är speciellt långt var jag helt utmattad efteråt och var tvungen att lägga mig.

Den här förkylningen har verkligen gått igenom hela skalan av olika symptom. Nu har jag tappat rösten och kan inte prata. F och jag kommunicerar med sms. Jag skriver och han pratar. Men det riktigt tråkiga är att jag smittat honom och nu är han också sjuk.

Katterna tycker att det är tråkigt att vi inte kan vara ute, men som alla katter har de sömn som hobby. Ligger och latar sig i sängen.


Ute blommar den grekiska vädden som jag fick av min arbetskamrat Y förra sommaren. Den bor kvar i en av pallkragarna tills vi fått klart rabatten.


Jag har googlat lite på röda växter och är jättesugen på att skicka efter. Men det känns inte helt bra att göra det innan rabatten är klar. Nu lär det ju dessutom dröja när F blivit sjuk.

När jag var i farten så skickade jag efter en vindflöjel. Det är inte alls dags att sätta upp den ännu, men jag tyckte att det inte kunde skada att ha den tillgänglig. Hoppas nu att den är som jag tänkt mig. Ska ta någon vecka innan den kommer.

Vi satt ute en kort stund på eftermiddagen när F kom tillbaka. Katterna var nöjda med att komma ut, men jag orkade inte vara ute så länge och F behövde lägga sig. Förhoppningsvis är jag bättre imorgon. Har ju en del läs- och skrivuppgifter att göra. Det hoppas jag att jag snart ska orka. Men det lär dröja innan jag orkar något trädgårdsarbete. Kroppen värker hela tiden.

Det här inlägget postades i Livet, Mammason, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

2 svar på Snart gått igenom hela skalan

  1. Znogge skriver:

    Vilken seg och envis bacill du har råkat ut för och dessutom har du delat med dig av den. Hoppas att ni känner er piggare snart.

    Krya på!

  2. rabarberpolisen skriver:

    Stackare….krya på er å det snaraste!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *