Kända och okända platser på hemmaplan

Jag hade ett ärende idag och blev tipsad om en firma i Hökarängens centrum. Det är inte långt härifrån, inte långt alls och jag skulle till och med kunna gå dit. Vilket jag nu inte gjorde, av oväsentliga skäl. Men bara så ni förstår hur nära det är.

Jag har aldrig någonsin satt min fot i Hökarängens centrum. På T-banestationen har jag varit, men aldrig i centrum. Det var lite som att kliva in i ett annat årtionde. Affärerna såg gamla ut, ja hela centrumet såg lite lätt omodernt ut och jag fick en flashback till 1960-talet. Inte oangenämt alls. Bara annorlunda. Jag måste bli bättre på att resa i min egen stad.

Det här inlägget postades i Livet, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

2 svar på Kända och okända platser på hemmaplan

 1. Jag tycker att det ser riktigt trivsamt ut, men jag var ju med på 60-talet! Visst finns det ofta ställen nära där man bor, som man aldrig tittat närmre på!
  Kram, Monica

  • Kraka skriver:

   Det var fridsamt. Det är bara det att man numera inte är van vid att centrum ser ut så. I alla fall inte i storstäderna.
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *