Mörka moln på min himmel

Idag gick det bättre både med sömnen och småinköpen. Jag vaknade inte förrän det var dags att gå upp.

Jag missade hållplatsen vid Hemköp och fick tänka om lite. Men det gjorde inget, jag traskade, eller snarare släpade, mig upp till Coop Nära. Brödet är visserligen dyrare där, men å andra sidan hade de extrapris på Coops frysta matpajer så jag passade på att köpa två att lägga i frysen.

När jag kom hem fikade jag ute medan pojkarna vädrade pälsen en stund. Sedan sov jag tills mobilalarmet ljöd klockan 17:15.

Jag tänkte direkt att nu får jag dricka kaffe inomhus. Det var helt mörkt på himlen. Men Kingston sprang optimistiskt till dörren för att gå ut och det visade sig vara hur skönt som helst. Trots en del ganska mörka moln. Jag hade inte haft något emot att bli sittande där ute och invänta mörkret. Men se det går inte för sig…

Det här inlägget postades i Livet, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

6 svar på Mörka moln på min himmel

 1. Det har varit en rätt mörk himmel här också bitvis, men bortsett från vinden har det varit ganska behagligt ute! 🙂

 2. Znogge skriver:

  Här har det också varit mörka moln men mer regn har vi inte fått. Men det kom rejält i natt i alla fall!

 3. Emma Engström skriver:

  Vädret har verkligen varit så konstigt idag, och det har blåst så sjukt mycket!

 4. wiolettan skriver:

  Det känns idag lite lättare vädermässigt, inte den tropiska värmen som har varit nu ett bra tag. Det skulle ju behövas regn också, vi får se.
  Det är skönt att bara sitta ute, om man kan, och njuta av frisk luft.
  Trevlig helg.

 5. Ingrid skriver:

  Visst är det ganska skönt med mörka moln. Även vi har suttit ute och mått gott i svalkan och hade inte en tanke på att gå in fastän det blåste och regnade.
  Ha en fin helg!
  Kram, Ingrid

 6. Man riktigt njuter av att nästan frysa, efter denna otroligt varma sommar…
  Kram, Monica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *