Nästan sömnlös torsdag

Igår sov jag alldeles för lite, kanske tre timmar eller något sådant. Jag var verkligen övertrött efter natten som var av det jobbigare slaget och orkade varken slinka in i affären eller ens dricka morgonkaffe innan jag bäddade ner mig.

Jag väntade på ett telefonsamtal från ett företag och dessutom hade låsfirman sagt att de troligen skulle komma på torsdagen för att åtgärda mitt trasiga lås.

Jag behöver lugn och ro när jag ska sova, inte ligga med ett öra på helspänn för att inte missa viktiga telefonsamtal eller om någon knackar på dörren. Istället för att sova på ett bra sätt vaknade jag av varje ljud.

Till sist bestämde jag mig för att ringa låsfirman och kolla. Nej, de skulle komma tidigt på fredagsmorgonen. Jag förklarade att det inte gick för jag behövde hinna hem från jobbet först. Då bestämde han jag pratade med sig för att komma omgående.

Jag klädde mig och gjorde en kopp kaffe så jag skulle få ordning på tröttheten. Satte mig utanför och väntade.

Han kom och fixade låset. Det krävde lite flexibel kreativitet, men det hade han. Trots att han inte är låsmontör utan försäljare i butiken. Jag kan verkligen rekommendera Farsta lås för deras serviceanda.

När låsreparationen var klar gjorde jag mer kaffe och bestämde mig för att äta något. Bröd hade jag ju inte orkat köpa på morgonen, men jag hade några hamburgerbröd i frysen som jag tinade upp. Fungerade utmärkt med kantarellost.

Medan jag fikade ringde den jag väntade på och efter samtalet hade jag tänkt fortsätta sova. Men jag kunde inte somna, låg bara och vred på mig. Jag var hur trött som helst, men blev till sist tvungen att gå upp och ge mig iväg till duschen. Sedan iväg till jobbet.

När jag kom till jobbet visade det sig att vi fått flytta tillbaka in på vår egen avdelning. Det kändes verkligen skönt. Speciellt som det var lite rörigt och instabilt i början av nattpasset. Men att hitta allt man behöver underlättar. Och att man får plats att jobba utan att dra in både mage, rumpa och rygg. Jag är ju ingen flundra precis.

*Bild från pixabay

Det här inlägget postades i Livet, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Nästan sömnlös torsdag

  1. Har inte kunnat se ditt inlägg förut – kommer inte in på ”Bloglovin”, där jag får upp alla nya inlägg hos dem jag följer. Nu chansade jag och hittade två nya inlägg från dig!
    Skönt att du fick låset fixat, måste vara oroligt att inte kunna låsa om sig.
    Svårt att sova – det känner jag igen…
    Kram, Monica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *