Fem en fredag v.36: prokrastinering

Fem en fredag är ett bloggtema hos elsamatilda. Du kan läsa andras inlägg eller skriva ett eget.

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka till elsamatildas inlägg så fler kan ta del av Fem en fredag!

 

 1. Vad för slags saker brukar du skjuta upp?
 2. Finns det någonting du idag kommer skjuta upp men som du vet inte borde?
 3. Vad brukar du göra istället för det du borde göra?
 4. När var senaste gången du gjorde något du inte alls ville göra?
 5. Vad skyller du på när du inte gjort det du ska?

 

 1. Jag skjuter dels upp sådant som jag inte prioriterar. Städning kommer ofta långt ner på mina listor. Men oftast är det för att mina att-göra-listor är för långa och inte har en chans att bli färdiggjorda hur jag än anstränger mig.
 2. Det här var fredagen innan jag skulle resa dagen efter (jag skriver ju lite i efterskott den här gången) och dessutom skulle jag till Gröna Lund med min arbetsplats. Det var helt enkelt inte läge att skjuta upp en enda sak på listan. Det enda jag sköt upp var faktiskt att skriva just det här blogginlägget.
 3. Lyssna på ljudböcker är nog det vanligaste. Under våren var det att sova, jag återhämtade mig inte från förkylningen i början av februari förrän i slutet av maj.
 4. När jag under tvång jobbade ett arbetspass där jag med kort varsel fått förskjuten arbetstid.
 5. Sanningen. Jag har inte hunnit eller inte orkat.

 

Jag ligger efter två veckor,  36 & 37, men tar igen det nu.  Passade också på att ge Fem en fredag en egen kategori för den som vill titta tillbaka på mina tidigare svar.

Det här inlägget postades i Fem en fredag, Livet. Bokmärk permalänken.

6 svar på Fem en fredag v.36: prokrastinering

 1. Ingrid skriver:

  Jag glömde helt det här bloggtemat i fredags, få se om jag kan komma ihåg det den här veckan.
  Kram, Ingrid

 2. Emma Engström skriver:

  Låter inte alls kul att jobba under tvång!!

  • Kraka skriver:

   Nej, det var inte alls roligt och jag var fruktansvärt arg. Jag blev inte tillfrågad utan bara tillsagd att det skulle vara så. Det var den kvällen/natten då min son fyllde år och jag hade helt andra planer.

 3. Elisa skriver:

  Kul att du gjorde listan även om du varit borta! 🙂 blev ju passande att du sköt upp det här inlägget. :p
  Trist att behöva tvångsjobba. Så ska det ju verkligen inte vara!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *