Återkomsten

Hemma igen efter en dryg vecka i Frankrike. Alltid lite blandade känslor att resa hem när man haft det bra, men väl hemma är det skönt att vara tillbaka i sitt eget.

Jag fick skjuts från Arlanda till Sollentuna Centrum. Gick in för att köpa en ny 30-dagarsbiljett och på vägen till Pressbyrån gick jag förbi Cubus där jag genast hittade ett par byxor. Jag är förtjust i deras basbyxa och har nog de flesta mönster, men nu hittade jag en jag inte hade förut.

När jag kom hem packade jag upp. Vägde mina inköp, ett antal böcker som vägde nästan 5 kilo och den lök jag tagit med hem som blev över när vi lagade löksoppa. Vi gissade på att jag hade nästan 5 kilo lök med mig. Det hade jag inte, den vägde 1,9 kilo. Jag ska göra en lökpaj på fredag. Själv hade jag klarat mig utan att gå upp ett enda hekto, trots både god mat och mängder av vin.

Jag tog ett långt skumbad och tvättade håret. Så skönt! Jag tillhör dem som inte riktigt tror på det där med att duscha. Tycker aldrig jag blir riktigt ren när jag inte legat i blöt.

Efter badet gick jag upp och hälsade på pojkarna. De ska stanna tills imorgon. Jag bjöd S och J på pizza på Pizzeria Torget i Akalla. De har så goda pizzor där.
S och jag gick dit och åt. J var alltför trött så vi köpte med en pizza till honom. Själv har jag halva min pizza med hem, jag brukar göra så att jag redan från början ber att få halva på tallrik och halva i en kartong.

Nu sitter jag på balkongen, det är fortfarande så pass varmt ute att man kan sova här. Men vi ska flytta ut i stugan ett tag till sedan. Tror pojkarna kommer att uppskatta det.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

3 svar på Återkomsten

 1. Znogge skriver:

  Välkommen hem! Du verkar ha haft en härlig vecka i Frankrike. God mat och dryck utan viktuppgång är aldrig fel 😉

  Kram

 2. Ingrid skriver:

  Välkommen hem igen!
  Jag misstänker att dina pojkar blev väldigt glada att få träffa dig igen.
  Vilken bra idé att få halva pizzan i kartong. Jag orkar heller inte äta upp en hel. Tack för tipset!
  Kram, Ingrid

 3. Välkommen hem! Det har varit lite tyst efter dig! men så bra att du haft det trevligt, en paus i tillvaron behöver vi alla ibland.
  Fiffig idé med pizza, den härmar jag!
  Kram, Monica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *