Torsdag rätt och slätt

Idag har jag flyttat hem officiellt. Har inte för avsikt att bo något mer i stugan den här säsongen. Kanske sover jag över någon gång, men det är mindre troligt.
Jag har en hel del kvar att göra inför vintern, men det betyder ju inte att jag behöver sova där.

Av nödvändighet hade jag bokat tvättstugan. Alltså blev det inte heller denna dag ordentligt sovande. Inte bra.

Jag orkade inte gå varken till affären eller MacD så jag ringde S och frågade om jag kunde få en kopp kaffe och en macka. Det kunde jag. Gick upp dit medan tvätten var igång. Passade på att gosa med Lucas och prata med Kingston.

Lucas såg jag förresten redan på morgonen när jag kom hem. Han satt och tittade ut. Kirk och mina pojkar turas om att sitta i det fönstret.

Jag vilade på balkongen av och till under dagen, somnade korta stunder. Men så mycket riktig sömn blev det inte.

Jag skulle träffa min vän röntgendoktorn kl 17 på Vapiano i Gamla Stan. Jag var där strax före och hann beställa ett glas vin medan jag väntade.

Jag åt en risotto med scampi. Så småningom ytterligare ett glas av samma vin. En mycket god, men dyr, chardonnay. Vi pratade mest om hur frustrerad jag är över den där föreningen där jag tagit över som kassör efter henne. Men det var skönt att få prata av sig.


Efter maten gjorde vi sällskap en bit och sedan åkte jag direkt hem. Har inte orkat/hunnit fixa med den där uppblåsbara bädden jag lånat så det fick bli soffan på balkongen. Det tog inte många minuter innan jag sov.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på Torsdag rätt och slätt

 1. Znogge skriver:

  Det är väldigt viktigt att få prata av sig tillsammans med någon som lyssnar och förstår. Med tanke på vädret så kändes det som ett klokt beslut att säsongen i stugan är över, i alla fall när det gäller att sova där.

  Kram och ha en bra fredag!

  • Kraka skriver:

   Ja, det är alltid bra att få ventilera sina tankar. Det här är dessutom en märklig situation som jag inte vet hur jag ska hantera. Troligtvis kommer ag att avgå vid nästa årsmöte.
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *