Avtackningen

Tiden har gått snabbt sedan jag tog beslutet att säga upp mig. Ja, jag hade ju funderat på det rätt länge om jag ska vara ärlig, men det var i slutet av juli som jag gjorde själva uppsägningen.

Igår bjöds jag på mat på restaurang Esperia och fick den present som var från avdelningen. Idag bjöds det tårta och jag fick fina blommor.

Nu har jag bara en natt kvar att arbeta. Jag ska få en timanställning på avdelningen senare, just nu är det, trots personalbrist, anställningsstopp.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

8 svar på Avtackningen

 1. Emma Engström skriver:

  Blommorna var ju verkligen superfina! 🙂

 2. Mösstanten skriver:

  Fina tårtor och blommor! Blir livet lite lugnare nu?

  • Kraka skriver:

   Haha… Önskar jag kunde säga ja, men det kan jag väl aldrig tro att det blir. Kaos är mitt andra namn. 😀

 3. Ingrid skriver:

  Så trevlig med blommor och tårta!
  Det måste vara skönt att ha tagit det beslutet och när du är utvilad och får lust att börja jobba igen, fixar de säkert en plats till dig.
  Kram, Ingrid

  • Kraka skriver:

   Ja, utvilad får vi väl se om jag blir. Ska redan imorgon resa ner till Borås för att börja jobba på intensivvårdsavdelningen där den 1:a november.
   Men jag ska jobba färre nätter, bara 10, och i min planering ingår att jag inte tänker jobba på somrarna något mer. Det ska bli skönt!
   Kram

 4. znogge skriver:

  Så härligt att bli avtackad så ordentligt och att de visade sin uppskattning! Timanställning kommer du säkert att få men jag utgår från att det blir lite mer på dina villkor.

  Kram och ha en bra dag

  • Kraka skriver:

   Ja, det var verkligen en fantastisk avtackning. Tror aldrig jag blivit avtackad så ordentligt tidigare.
   Det blir en timanställning, Karolinska måste bara hämta sig lite efter att den nu avgångna sjukhusdirektören slösat pengar med att anställa sina kompisar som konsulter för 55 000 kronor om dagen. För att lösa det problemet drar man in på vårdpersonal, fruktkorgar, kommande semla på fastlagstisdagen och kanelbullarna på kanelbullens dag 2019. Det har vi fått mail om.
   Timanställningar är mer på arbetstagarens villkor. Nu blir det timanställning på ett bemanningsföretag i Västra Götaland. Ska börja på intensiven i Borås redan på torsdag.
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *