Lucka nummer 13: ” Val jag glömmer bort jag har…”

Jag hittade en länk till Johanna Kajsons julkalender. Bestämde mig för att hänga på.

Alla luckor i årets kalender handlar om viktiga val i livet.

Det jag glömt vet jag inte om. Det finns troligen en massa saker jag gör, kanske varje dag, som jag skulle kunna välja att göra på annat sätt.
Men det finns också en massa val jag, medvetet, väljer bort eftersom det skulle ta alltför mycket tid och energi att fundera på dessa val. Att göra aktiva, medvetna och pålästa, val tar tid och kräver arbete. Men att inte välja är också ett val.

*Detta är en del i Kajsons julkalender – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

Det här inlägget postades i Kajsons julkalender 2018, Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på Lucka nummer 13: ” Val jag glömmer bort jag har…”

  1. Mösstanten skriver:

    Det håller jag med om att man inte orkar med alla val. Eller jag borde jag väl säga. Det är så mycket papper och blanketter nu för tiden, och saker man ska ta ställning till. För mycket helt enkelt.

  2. Znogge skriver:

    Att inte välja är också ett val vilket är helt okej. Det är verkligen många val som ska göras och beslut som ska fattas så ibland behöver man välja sina strider.

    Kram och ha en fin Luciadag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *