Enkel kväll med god vän – Highlight 6

Mellan decemberstart och juletid har jag ett knippe lediga dagar. Lediga dagar som kommer att fyllas med stora mängder vardag: Pluggande, städning, tvätt, shopping, träning bland annat. Men jag har också en hel mängd trevligheter inbokade. Blogginläggen under den här tiden kommer att highlighta ett och annat, men inte allt. Har också en del stående inlägg, till exempel Kajsons adventskalender, fem en fredag och kanske någon blogglista.

På lördagskvällen träffade jag B-M, en god vän som jag känt sedan vi var 5 år gamla. Vi hade bestämt att träffas vid Mariatorget och gå till Black and Brown Inn. Det var mitt förslag eftersom deras fiskgryta är något alldeles speciellt. Eller… den på Pyttirian är väl i och för sig lika god.

Hur som helst så var det trevligt att ses och prata. Vi hinner inte ses så ofta och hade en hel del ”hänt sen sist” att utbyta.

Vi satt där en bra stund och jag hann med kaffe och glass också. B-M tog ett glas vin istället för kaffe, men å andra sidan hade jag redan hunnit med två glas.

Vi bestämde oss för att promenera in till Hamngatan via Gamla Stan. Titta lite på julskyltningen.

Jag såg ett och annat jag ville ha, men köpte bara en termometer jag länge tänkt köpa till min balkong. Vi var inne i mängder av kvällsöppna affärer.

På vägen smet vi in på en pub för att låna toaletten och för att värma oss. Där blev det varsin Irish Coffee.

På Hamngatan var det NK:s julskyltning som drog. Men jag blev grymt besviken! Den brukar vara spektakulär, men i år var den, om inte dålig, en blek upplaga av deras speciella julfönster.

Efter NK:s skyltning gick vi bara runt kvarteren och till T-bana och pendeltåg. Jag skulle hem och B-M likaså.

Innan vi skiljdes åt bestämde vi att nästa gång vi ska ses ska vi gå på Liljevalchs vårsalong. Det känns som ett lagom tidsintervall i ett, eller två, fullbokade liv. Salongen pågår mellan 25 januari och 24 mars 2019.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Enkel kväll med god vän – Highlight 6

  1. Znogge skriver:

    Vilken bra och trevlig kväll! Dessutom en ny träff inbokad och en trevlig aktivitet för den. Perfekt helt enkelt 😀

    God måndagsmorgon!

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *