Att belöna sig – Highlight 8

Mellan decemberstart och juletid har jag ett knippe lediga dagar. Lediga dagar som kommer att fyllas med stora mängder vardag: Pluggande, städning, tvätt, shopping, träning bland annat. Men jag har också en hel mängd trevligheter inbokade. Blogginläggen under den här tiden kommer att highlighta ett och annat, men inte allt. Har också en del stående inlägg, till exempel Kajsons adventskalender, fem en fredag och kanske någon blogglista.

Efter att ha städat i flera timmar och dessutom rensat ett avlopp åkte jag till Kista.  Innan jag åkte gjorde jag köttbullar som jag frös in. Jag åt en del av dem till middag och jag gav också bort en påse köttbullar till min kattvakt.
Huvudsyftet med att åka till Kista var att jag behövde både kanel och mjölk inför morgondagens bullbak. Givetvis hade jag kunnat köpa dess två saker på ICA här hemma, men jag hade siktet inställt på att unna mig en Gingerbread latte. Bara för att jag var värd det…

Jag passade också på att jobba lite med examinationsuppgiften som ska vara inne senast fredag. Tror det börjar arta sig skapligt bra.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

4 svar på Att belöna sig – Highlight 8

 1. Znogge skriver:

  Vissa saker ska man bara unna sig! Härligt att det går bra med examinationsuppgifter. Då känns det gott 😀

  Kram

  • Kraka skriver:

   Ja, man måste få unna sig. Det är spännande med studierna, men tar alldeles förfärligt mycket tid.
   Kram

 2. Mösstanten skriver:

  Om man just har rensat avlopp måste man få unna sig lite efteråt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *