Lucka nummer 19: ” En resa jag ångrar att jag inte gjorde”

Jag hittade en länk till Johanna Kajsons julkalender. Bestämde mig för att hänga på.

Alla luckor i årets kalender handlar om viktiga val i livet.

Hösten 2005 var jag på Bali 3 veckor. Hade en fantastiskt fin resa. Men när jag kom tillbaka hem insåg jag vad jag missat. Hade inte koll på hur otroligt nära det är mellan Bali och Australien. Borde naturligtvis passat på att resa dit. Det tar något mellan 3 och 3½ timme att flyga mellan Bali och Australien.

*Detta är en del i Kajsons julkalender – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

Det här inlägget postades i Kajsons julkalender 2018, Livet. Bokmärk permalänken.

6 svar på Lucka nummer 19: ” En resa jag ångrar att jag inte gjorde”

 1. skogsnuvan skriver:

  Bali det låter något det. Bara namnen får en att tänka på värme och vågor och glädje. Dit skulle jag också vilja fara till. Här sitter jag i en skog som är så vit och tjock med snö att man knappt ser handen framför sig. Det är visserligen ett riktigt julkortsland men känns lite kallt och instängd. God Jul på dig och hoppas att du får ett härligt nytt år

 2. Ingrid skriver:

  Jag önskar att jag inte tog mod till mig och åkte till Kina tillsammans med Åke innan han blev för skruttig för såna äventyr. Att få gå på Kinensiska muren var hans högsta dröm.
  Ha en fin dag!
  Kram, Ingrid

  • Kraka skriver:

   Blir lite förvirrad av ditt svar. Var ni i Kina eller inte? Jag antar att du menar att du önskar att du tagit mod till dig och åkt till Kina?
   Kinesiska muren är verkligen en upplevelse. Jag har besökt den två gånger, på olika ställen. Muren ser olika ut på olika ställen, den är ju så enormt lång, så det är helt olika upplevelser beroende på vilken sträcka man besöker.

   Kram

 3. Znogge skriver:

  Det är lätt att vara efterklok och tänka ”Varför gjorde jag inte det?” Kanske kommer det ett annat tillfälle. Själv ångrar jag INTE att jag tog mod till mig och flög till Brasilien för att hälsa på sonen och hans dåvarande sambo.

  Kram och god onsdag!

  • Kraka skriver:

   Det blir säkert fler tillfällen, på ett eller annat sätt. Brasilien har jag inte varit i, men skulle gärna åka dit.

   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *