Spontant och trevligt – Highlight 7

Mellan decemberstart och juletid har jag ett knippe lediga dagar. Lediga dagar som kommer att fyllas med stora mängder vardag: Pluggande, städning, tvätt, shopping, träning bland annat. Men jag har också en hel mängd trevligheter inbokade. Blogginläggen under den här tiden kommer att highlighta ett och annat, men inte allt. Har också en del stående inlägg, till exempel Kajsons adventskalender, fem en fredag och kanske någon blogglista.

Efter ännu en natt, den andra på mindre än 5 dagar sedan min dispens blev beviljad, kom jag hem och ägnade dagen åt att sova.

På kvällen var det kyrkoråd, det sista för året. Det var tisdag och därför veckomässa och dessutom serverades soppa. Alltså såg jag till att komma i tid så jag hann äta.

Själva sammanträdet var väl som det brukar. Inga sensationer, men några beslutsärenden och mest information. Efteråt önskade vi varann god jul och gott nytt år. I alla fall om man inte räknade med att ses under helgerna.

Jag hade verkligen ingen lust att åka raka vägen hem. Tog en kortare runda i Kista centrum, men klockan var 21 och man stängde.

Bestämde mig för att titta in på Lords och dricka ett glas vin. Kanske skulle någon jag känner sitta där. Annars kunde jag ju dricka mitt glas och lyssna på ljudbok.

Meddetsamma jag kom in fick jag syn på Geléhallonet och Enhjuling, båda turfare. Jag känner dem från församlingen också så det kändes naturligt att fråga om det var okej att jag slog mig ner vid deras bord. En typisk sådan där fråga som knappast någon skulle komma på idén att svara nej på.

Jag beställde ett glas rött och vitlöksbröd. Deras vitlöksbröd är pizzabröd med ost på och synnerligen gott. Vi delade på det alla tre för man får ett ganska stort bröd. Jag hade ju trots allt både ätit frukost då jag gick upp klockan 15 och soppa före mässan i kyrkan.

Vi pratade om lite ditten och datten, men mest om turf. Ett glas vin blev två och sedan var det dags att åka hem. Hade sådan enorm tur att T-banan kom precis när jag kom upp för rulltrappan.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på Spontant och trevligt – Highlight 7

 1. Mösstanten skriver:

  Fattade ingenting först. Turfare? Aha, ett spel!

  • Kraka skriver:

   Ja, ett mycket trevligt spel som alla kan vara med i. Man kan spela i grupp, par eller individuellt. Det finns en massa aktiviteter man kan delta i om man gillar sådant. Själv spelar jag bara individuellt.
   Enhjuling och Geléhallonet är deras turfnamn, själv heter jag Nightcat.

   Ha en bra onsdag! Jag drar lite på dess början, jag ska ha städdag här hemma…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *